June Highlights – сесия, рожден ден и още

Нямаше ме доста време и сега е моментът да поправя това. След период, натоварен с контролни и изпити, е време за релаксиране. Затова реших да събера в този пост няколко важни събития, случили се през юни, и неща, които ме разведряваха в почивките от ученето и ме пазеха от отчаяние дори в най-зубърските моменти. За моя радост, сега мога да им се наслаждавам през цялото време (а и да спя повече).

 

1.Oreo спечели любовта и възхищението ми завинаги  още преди няколко години. Аз по принцип съм си луда по тези бисквити и си хапвам от тях редовно. Доскоро бях опитвала от разновидностите им само тези с пълнеж от ягодов чийзкейк и по-тънките Oreo crispy, но вече гордо мога да кажа, че си взех и от тези с брауни. Но пък единствените, които ми харесаха повече от оригинала, са Oreo double – с двойно повече крем. Лошото е, че тъй като пълнежът е двоен, заемат по-голямо място в пакета и той побира по-малко бисквитки…

oreos

2.Най-накрая и аз започнах да ползвам Spotify и да прослушвам безброй плейлисти (Плейлисти? Плейлистове?). И наистина има такива за всичко. Този, който успяваше да изнамери някъде много дълбоко в мен още енергия за учене, се казва Study Zone, но много често слушах и Soft Pop Hits. Песните са подбрани чудесно и наистина помагат за отпускане и концентрация. Ако сесията ви още не е свършила, слушайте смело!

3.В момента навсякъде в магазините има големи намаления на изостанали зимни и пролетни стоки. Успях да се добера до един пуловер и да го взема само за 16лв. с мисълта, че е добра инвестиция за зимата. Всъщност почти всяко лято си купувам такива, защото са по-евтини, а и защото е страхотно да намеря чисто нова зимна дреха, за която съм забравила, когато застудее. Но тъй като миналата седмица си беше хладно, успях дори да го понося навън вместо яке.

june

4.През юни беше и рожденият ми ден, който мина чудесно, както винаги, когато всичко е импровизирано. Тук е мястото да похваля Skaptobara, които осигуряват безплатен бургер на всеки рожденик, и благодарение на които си хапнах един огромен Cheesus. Можете да ги намерите тук.

5.Последните няколко дни се завърна и интересът ми към книжките за оцветяване. Миналата година подарих една такава на приятелка за Коледа, защото реших, че може да й помогне да си почива повече. След това осъзнах, че и на мен ще ми свърши работа, и си взех книжка с коледни мотиви. Действително са много занимателни и в комплект с хубава музика или любим сериал отпускат и презареждат след изморителен ден.

 

Това беше юни за мен в един кратък пост. Дъждовен, мрачен, но минаващ неусетно, той успя да запази чара си и да ме запали по няколко нови и вълнуващи неща, които вече са част от ежедневието ми.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s