Юлски разпродажби – какво купих от намаленията на зимни и пролетни стоки

През последния месец намаленията заляха магазините и старите колекции бързо започнаха да изчезват, а моловете се напълниха с ожесточени жени, ровещи по закачалките. Всяка година се опитвам да се възползвам от промоциите по това време, защото често успявам да си взема качествени дрехи на много ниски цени. Така през изминалите седмици си купих няколко чудесни неща, някои от които обаче най-вероятно ще използвам чак след няколко месеца. Но пък е страхотно да отворя гардероба си, когато застуди, и да открия чисто нови дрехи, които си стоят там и ме чакат. Може би някои неща не бяха намалени, но знаете как става, когато човек се увлече малко…

 

Първото, което привлече погледа ми, беше този топъл сив пуловер на снимката горе, който вече споменах в предишната статия. Обожавам сивото и веднага го грабнах, без дори да го пробвам. Освен това от доста време не си бях взимала дрехи с ръкави тип “прилеп”, а те определено му придават небрежен и комфортен вид, който вече ме кара да мисля за есента.

Пуловера взех от Pull&Bear, където намерих и тези прекрасни два шала. Честно казано, не бях сигурна дали цветовете ще паснат на есенните и зимните ми палта. Но са толкова меки и пухкави! Материята е страхотна, а и са доста големи, така че със сигурност топлят. Един допир ми беше напълно достатъчен, за да се реша.

 

hmgoepprod (1)

За тази рокля се двоумях много. Нямам нейна снимка, затова прилагам тази от сайта. Обожавам флоралните мотиви, но обикновено внимавам цветята да са дребни – това научих от всички модни предавания, които съм се опитвала да следя. В тях винаги се казва, че едрите елементи уголемяват фигурата, а ситните я правят по-фина. Тук цветчетата са мааааалко по-големи от тези, които обикновена харесвам. Но самата рокля е много нежна, та реших да направя изключение и да я взема (всъщност не го направих, а няколко дни по-късно се върнах, прерових H&M и тогава я купих, но пък сега изобщо не съжалявам). Освен това все още се надявам лятото да дойде, а нямам дреха с тънки презрамки.

Processed with VSCO with m2 preset

Късите панталони тип “mom jeans” са нещо, което отдавна искам да си взема. Имам един чифт дълги такива (повече за тях тук) и ги намирам за много удобни. Освен това са малко по-широки и удобни от другите модели по магазините, с висока талия са и са малко по-дълги от тези, които повечето момичета носят сега. Аз също имам един-два чифта от мъничките панталони, но мисля, че по-дългите са доста по-комфортни.

А единственото, което действително ми трябваше и заради което тръгнах на пазар, бяха джапанки. Оказа се по-голяма борба, отколкото очаквах. В магазините, в които влязох, всички чифтове в моя номер бяха разпродадени, а останалите бяха разхвърляни по пода. Най-накрая в LC Waikiki попаднах на тези бледо розови джапанки, от които имаше много размери, а освен това бяха намалени на 3,99лв.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s