August Highlights – море, лято, нов блог

Дълго се чудех дали да напиша този пост, защото доста често писах през август, или поне по-често от преди, и не знаех дали има нужда от него. Но пък много ми се иска да си превърна в навик качването на такъв тип публикации. Всеки месец си е уникален посвоему и би било страхотно да има начин да го запомня и споделя с другите. А и пишейки за изминалия август, всъщност ставам все по-нетърпелива за идващата есен.

Някъде прочетох, че август е следобедът на годината. Прозвуча ми някак меланхолично и започнах да си мисля за всички залези, които гледахме този месец – без значение дали от морския бряг или от балкона на село. Но въпреки че залезите по-скоро ме натъжават, реших да се опитам да приема този цитат като нещо положително. Защото в крайна сметка следобедът е време за почивка и след него идва дългоочакваната вечер, изпълнена с уют и вълнуващи преживявания.

Първото важно нещо, което се случи беше, разбира се, отиването ми на море в началото на месеца. Тази година избрах Поморие и си прекарах страхотно! Градът много е променил облика си от последния път, когато бях там, и ми беше изключително приятно да се разхождам и да разглеждам. Освен това, уцелих страхотно време и не пропуснах плаж нито един ден. Отидох и до Sunset Aquapark, където се пусках по пързалки, докато накрая почти не можех да ходя от умора.

Изобщо, ако не бяха двата дни без вода, щеше да е съвършената почивка. Но пък на мен и така си ми хареса.

Повече за морето – тук.

Второто, с което ще запомня август, е топлото време. Лятото най-накрая дойде и се възползвах от това с много ядене на сладолед, леки роклички и дълги разходки. Освен това се порадвах на хубавите плодове, които имаме тази година, и похапнах диня и пъпеш, както и малко малини, каквито все още се намират.

И накрая, през август обнових блога си! След часове мислене на име и сменяне на теми се получи това, което виждате в момента. Но пък това много ме мотивира да подобрявам материалите, които качвам. Сега си давам сметка, че за тези две седмици, които минаха оттогава, написах доста неща, макар и още да не съм ги качила. Но и това ще стане, а междувременно много благодаря на всички, които го четат и ми помагат да го развивам.

Още за блога – тук.

Това беше август за мен накратко – доста мързелив летен месец, който ни позволи (може би за последно за тази година) да се порадваме на горещо време. Надявам се да сте го прекарали чудесно, с много пътувания и приключения и в компанията на страхотни хора!

До следващия път!

Алекс

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s