Product review: балсам за коса с кокосово масло от “Nature Box”

Време е за първото ми ревю на козметичен продукт. Отлагах го доста време, защото реално не намирах нищо, което да ми хареса достатъчно, за да напиша публикация за него. След като преди няколко месеца спрях да намирам любимата си марка за грижа за косата, изминалите пролет и лято станаха период на търсене на правилните продукти за мен. И така, провал след провал най-накрая попаднах на “Nature Box”.

Забелязах, че напоследък марката е доста рекламирана. Всъщност, аз си купих този балсам още преди да ни залее информацията за нея, така че вече достатъчно време го използвам, за да мога да дам адекватно мнение. Още в началото на август трябваше да си взема балсам за коса, защото бях изключително недоволна от предишния ми. Погледът ми беше мигновено привлечен от опаковката, а след като видях, че в състава няма силикони, парабени и изкуствени оцветители, бях изцяло спечелена. Като цяло винаги когато избирам шампоан или балсам, внимавам да няма тези съставки – косата ми изглежда коренно различно, откакто ги избягвам.


Processed with VSCO with hb2 preset


Тъй като през лятото (както и през зимата) косата губи много от хидратацията си, заложих на балсама със студено пресовано кокосово масло, което е широко известно с хидратиращите си свойства. Освен това, косата ми винаги е била бухнала и със сухи краища, каквото и да правя, така че реших, че това е подходящият продукт за мен за момента.

Балсамът е доста лек, ухае много свежо, измива се лесно и наистина хидратира страхотно. Косата ми никога не е била толкова мека и блестяща и (най-вече) без сухи краища. Действително, не мога да се сетя за последния път, когато връхчетата ми са били меки. Въпреки че суша и изправям косата си, тя е хидратирана и жизнена и дори понякога пропускам изправяне просто защото… ами, няма нужда от него.


Processed with VSCO with hb2 preset


И най-впечатляващото за мен е това, че с всяко следващо измиване ефектът е по-силен.

Наистина съм много доволна от изпробваното от “Nature Box”. Балсамът се оказа изключително приятна изненада и планирам скоро да изпробвам още от продуктите на марката.

Надявам се да съм била полезна и да съм ви помогнала с избора на нов продукт за коса.

До следващия път!

Алекс

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s