Раирана oversized блуза в екрю и виненочервено

Дрехите за преходните сезони винаги са ми били проблем. Особено с широко вариращи температури като сегашните. Гардеробът ми е пълен с ефирни летни рокли и с дебели вълнени пуловери, но дрехите за времето между тях просто ги няма. За да избегна чуденето какво да облека през идващите месеци, реших да изляза от зоната си на комфорт и започнах да се заглеждам по блузи, каквито не бих си купила обикновено.

И то не защото не ги харесвам – напротив! Просто окото ми винаги е привлечено от еднотипни плетени дрехи и от рокли с флорални мотиви – слабостта ми към тях и досега е загадка за мен. И накрая резултатът е липса на удобни и стилни дрехи, които биха свършили отлична работа за сивите есенни дни, когато търсим малко топлина и уют. Каквито са блузите от този тип – меки, топли и удобни.

Намирам ги за изключително стилни, създаващи визия на едно небрежно, уверено и модерно градско момиче, което не прекарва часове пред огледалото, а просто има добър вкус.

Така стигнах до решението да си взема тази раирана блуза в екрю и виненочервено от Pull&Bear. Въпреки че е размер S, е доста широка и я комбинирах с прилепнал панталон, за да има контраст при структурата. Той е в почти същия червен цвят и така дори успях да спазя известното в Пинтерест френско правило за цветовете, гласящо, че тоалетът трябва да съдържа най-много три цвята. Не знам дали наистина французите броят багрите по дрехите си, но за мой късмет, със сивото на кецовете ми тези по моите стават точно три.

Въпреки това смятам, че с обикновени сини дънки тази блуза ще изпъква още повече и ще стои страхотно!

Наистина я намирам за много сладка и реших да напиша тази публикация, защото някак ме кара да мисля за есента, за книги, за дъждовни следобеди и за горещ шоколад. Случвало ли ви се е да си облечете нещо и то да ви вдъхнови за идващите месеци?

Ако се интересувате от блузата, можете да я намерите тук.

До следващия път!

Алекс

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s