Модните влогърки, които следя редовно в YouTube

YouTube е страхотно място, от което човек може да черпи информация за случващото се в света на модата. Разбира се, нищо не може да победи Pinterest, когато става въпрос за модно вдъхновение, но си съществуват даден тип клипове от типа haul на еди-коя-си марка или lookbook, които носят със себе си куп идеи, мнения и желание да си купите всички хубавки дрехи по магазините.

Може би отчасти защото времето навън е ужасно и търся някакво разнообразие, у мен се появи мотивацията да намеря модни влогърки, които да следя редовно, за да не гледам тъпо следващия път, когато някой вземе някоя скандална блуза, която е “голям тренд в момента”. Вярно е, че всяка година има мода, която просто изчезва до следващия сезон. Но все пак, всички клипове, които изгледах, ме карат да искам да познавам по-добре дрехите, да мога по-правилно да отбирам качествените от другите и дори да намирам все по-голяма радост в обличането на някоя красива рокля например.

Самият факт, че доброволно прочистих гардероба си, говори сам за себе си.

Така че в тази статия ще споделя двата YouTube канала, които следя най-упорито.


IMG_1571


YouTube каналът на Valeria Lipovetsky ми е познат от вече доста време. В него има и много материал, който няма общо с модата, но все пак, тъй като самата влогърка има страхотен стил, нямаше как да го пропусна. Действително, Valeria споделя всякаква лайфстайл информация – от рецепти и тренировки до козметика. Едновременно с това разказва за живота си като модел и показва отблизо семейството си, което предизвиква у почти всяка зрителка желанието бързо да се ожени и да роди няколко деца. Каналът й носи много положителна енергия и мотивация за развитие във всяка област. А тъй като статията е посветена на модата, споменавам нейните lookbook клипове, в които се виждат много красиви тоалети, както и тези, в които показва класическите и основни дрехи, които са винаги практични и хубави.

Предупреждавам: ако я последвате в Instagram, ще се пристрастите.

Ето и още линкове:

Valentine’s Day Lookbook

Winter Lookbook

Workwear Lookbook


IMG_1572


Вторият канал, Fashion Mumblr, е доста по-конкретно насочен към модата. Josie говори почти изцяло само за дрехи. И въпреки че стилът й определено не прилича на моя, професионалният й подход веднага ме грабна и ме запали по канала й. Някак успява да качва поне по три клипа седмично, което означава забавни неща за гледане горе-долу през ден. Много е елегантна и женствена, а това, което най-много ми харесва е, че често прави разграничение между това, което се носи само в момента и класическите модели, които всъщност са си винаги на мода. Освен това, гледайки нейните клипове, научих много съвети като например колко по-лесно е да комбинираш дрехите си, ако се придържаш към основна гама, и куп други неща. Общо взето, тя обяснява страхотно и определено споделя полезна информация.

Например:

ASOS Haul & Try on

10 Fashion Trends for 2019

My top 15 Fashion Purchases ever

Надявам се да съм помогнала с идеи за прекарване на още часове в YouTube. Със сигурност това са каналите, които най-често следя и от които научавам най-много.

До следващия път!

Алекс

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s