The Coffee Room: разнообразие от идеи и вкусове в чаша кафе

Насред pumpkin spice сезона ентусиазмът ми да опитвам различни топли напитки е просто нестихващ. И тъй като много пъти бях слушала за това място, идеята и аз да го посетя точно сега ми се стори прекалено добра, за да не я осъществя.


Processed with VSCO with hb2 preset


The Coffee Room се намира в центъра, съвсем близо до Софийска опера и балет – чудесно място за разходка.Атмосферата наистина е неповторима! Бърз поглед в инстаграм страницата им стига, за да придобиете обща представа за чаровния и приятен интериор. Мястото е малко, но светло, уютно, приветливо и красиво обзаведено. Изключително много ми хареса украсата по стените, която идеално си отива с есенните дни.


Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Изборът от напитки е доста голям и нестандартен, като всички от тях привличат погледа. Аз си избрах Pumpkin spice латето (естествено), а Тито си взе Choco Popcorn лате, каквото нито един от двамата не беше опитвал досега, но се оказа страхотно!! И двете са от сезонните предложения, но отделно има още доста неща, като всичко е интересна и апетитна комбинация от вкусове (следващия път например със сигурност ще опитам орео кафето). Кафетата могат да бъдат топли или студени, но освен тях, в The Coffee Room има още лимонади и топъл шоколад.


Processed with VSCO with hb2 preset


А измежду нещата за хапване се намират сладки и солени изкушения, като аз естествено не се стърпях да не си взема нищо и опитах кросана с гауда и песто. Освен него има още кроасан с масло, с пуешко и гауда, бисквитки, донати, бананов кекс и френски макарони.Така че тази седмица ви препоръчвам The Coffee Room с убеждението, че ще останете изключително доволни! Аз лично нямам търпение отново да отида!

До следващия път!

Алекс


Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Къде да ги откриете:

Facebook

Instagram

или директно на ул. “Стара Планина”, 5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s