Aqua Beelicious by Apivita: хидратираща грижа за кожата

Рядко препоръчвам продукти за грижа за лицето, защото като цяло не е област, от която разбирам. Кожата ми не показва да има някаква определена нужда от внимание за момента, а и дори когато пробвам по-качествени кремове, обикновено ефектът изненадващо е негативен (най-често започват да ми излизат пъпки). Затова и не съм задълбавала в търсене на подходящи продукти за лице, въпреки че знам, че трябва и общо взето само отлагам момента, в който ще призная, че все пак е необходимо да положа някакви усилия.


Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Със сигурност най-доброто начало на тази малко по-сериозна грижа е хидратацията. Въпреки че често я пренебрегваме и предпочитаме просто да прикрием несъвършенствата по кожата, тя си остава изключително важна, особено през студените сезони, когато лицето е сухо и изложено на по-суров климат. А когато кожата е хидратирана, видът й се променя видимо, всеки друг продукт действа по-добре и подобреното й състояние дори ни спестява нуждата от повече грим.


Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Наскоро попаднах на тези два продукта на Apivita от серията Aqua Beelicious и съм очарована!

Всъщност съм споменавала много бързо тази марка и преди в тази статия, но тогава ставаше въпрос за техни шампоани (също толкова добри между другото).

Комплектът се състои от хидратиращи бустер и крем за лице. И двата са изключително леки и попиват за секунди, противно на други хидратиращи продукти, които съм пробвала и които ми се струват по-скоро тежки и омазняващи кожата. Прекрасна основа за грим са, което ги прави перфектни за използване сутрин, като по този начин подобряват вида на лицето през целия ден. Аз например още след второто използване спрях да нанасям бб крем, фон дьо тен или каквото и да било друго средство за покриване на кожата, тъй като просто стана излишно.


Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

И така, с всеки ден съм все по-доволна от продуктите на тази серия. Изпробването им ми доказва още веднъж колко важна е хидратацията за доброто ни състояние.

Така че не забравяйте да пиете много вода и да използвате продуктите на Apivita!

До следващия път!

Алекс