December bucket list: неща, които да направим през декември

Началото на декември вече е тук и е крайно време да ни стане много, ама много коледно.

Като част от всички тези (според някои досадни, но всъщност много готини) хора, които чакат Коледа с нетърпение, но освен това гледат да разпръскват празничното настроение и около себе си, реших да започна декемврийските статии с леко напомняне за приятните занимания, които месецът предлага. Защото началото на декември е идеалното оправдание малко по-сериозно да се заемем с коледни занимания – вече със сигурност не е прекалено рано и е време да се отдадем на коледното вдъхновение.


photo-1511434139893-de3e59cdeee5


За други пък е трудно да разберат ентусиазма по празниците, но така или иначе според мен той идва, когато сами създадем вълшебни моменти със своите близки. А това би станало по-лесно с малко побутване.

Така дойде и идеята за този December bucket list, в който да добавя не само нещата, които по принцип обичам да правя през декември, но и такива, които винаги съм искала да опитам, но съм отлагала. Надявам се този списък да стане достатъчна мотивация да намирам повече свободно време за празнични занимания, а ако смятате, че и на вас ви трябва малко повече настроение, надявам се bucket list-а да ви даде идеи!


December Bucket list


Приятно отмятане на задачи от списъка!

До следващия път!

Алекс