Първи срещи и много шоколад

Много обичам шоколад. Както и повечето момичета, разбира се.

Името на блога съвсем не дойде случайно. Когато търсех как да го наименувам, си записвах случайни думи, които ми хрумваха и по някакъв начин свързвах с темите, по които исках да пиша. Постоянно се появяваха неща от типа на cookies, cocoa и тн, но най-вече chocolate, chocolate, chocolate

И да, може да не съм си падала винаги по сладкото, но сега тази връзка е силна. Всъщност, чак в гимназията започнах да обръщам повече внимание на шоколадовите изкушения, но пък през следващите години взаимната обич към тях упорито продължи. Няколкото ми опита да спра да ям толкова огромни количества от него бяха крайно неуспешни и жестоко потушени от самата мен. И знам, че е вредно – със сигурност не препоръчвам такава диета на никого. Действително, от доста време си взимам сладко в нормални порции, но нека просто кажем, че всеки си има своите guilty pleasures и това е едно от моите (въпреки че не се чувствам особено guilty заради него).

Съответно на една от първите ни срещи с Тито си говорехме за безрезервната ми любов към шоколада и той реши да ми носи по един всеки път, когато се видим. Аз разбира се, помислих, че преувеличава, но истината е, че седмици наред ми носеше по една Milka. Макар и не абсолютно всеки път, когато се видехме, шоколадите редовно ме чакаха от вътрешния джоб на якето му и аз свикнах да си налагам да не ям, преди да излизаме заедно. Въпреки това дори аз не можех да се справям с тях и да поемам толкова захар и започнах да ги деля с родителите си. След това им ги оставях почти целите. А те дотолкова бяха свикнали с новата ситуация, че вечер, когато се прибирах, се чудеха единствено какъв вид ще им оставя този път.

Поуката от тази история явно е, че си струва да чакаме подходящия за нас човек – не без значение е шоколадът, който ще донесе.

До следващия път!

Алекс

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s