Живеене с гаджето: изненадващите неща, които мъжете забелязват

Без значение дали обмисляте да заживеете с гаджето си, или вече делите апартамент и ви мъчи носталгия по личното пространство, най-вероятно осъзнавате тормоза, който оказва темата за съжителството върху спокойствието ви. И това не е без причина – имайки предвид колко много двойки в днешно време предпочитат да не се женят, заживяването заедно на практика се оказва най-голямата крачка към сериозна връзка. И вечните въпроси дали сте готови, списъците “за и против” и страданието по стая, която вече не е само ваша, са само повърхностните стъпки, които водят към сблъсъците на характери и навици и към вечния спор “Защо не си си изпрал/а чорапите?”.

Въпреки това “оптимистично” въведение, всъщност живеенето с гадже може да бъде много лесно и забавно. С Тито сякаш сме си организирали безкрайно парти с преспиване – гледаме глупости до късно, ядем пуканки и вече почти не намирам мотивация да си облека нещо, различно от пижама.

Но живеенето с друг си е живеене с друг. Трябваше да приема бюро с компютър, който заема повече място, отколкото мога да понеса, маса вместо нощно шкафче и постоянното мрънкане, че нямаме моп. Но докато аз, а най-вероятно и вие, се чудим как присъствието на друг човек ще се отрази на ежедневието ни, замисляли ли сте се какво ще забележи той у вас? 

Така че днес, специално за блога, Тито е подготвил списък с изненадващите неща, които е забелязал за живеенето с момиче.

Тито:

 1. От четирите рафтчета в банята, половин от едното е мое.
 2. Косми навсякъде.
 3. Като пусна телевизора, няма значение какво ми се гледа, защото има нещо по-интересно по TLC.
 4. 95% от дрехите за пране не са мои. Ако пусках пералня само с мои дрехи, щеше да е веднъж месечно, а не два пъти седмично.
 5. Когато ми се яде нещо вкусно, няма значение, защото “ставаМЕ дебели и ще ядем салата”.
 6. В този ред на мисли, много обичаМЕ да гледаМЕ “Сексът и градът” и други женски филми. ОбожаваМЕ ги.
 7. Новото ми хоби е да ходя в 12 през нощта до магазина за шоколад.
 8. Цветята са вече част от ежедневието ми.
 9. Сутиени навсякъде.
 10. Трябва аз да мия чиниите, защото тя има маникюр.
 11. Играенето на компютъра е зло, но с преговори се получава.
 12. Веднъж на няколко дни се калявам с душ със студена вода, защото е полезно за тялото, със сигурност не защото тя си мие косата и топлата вода е свършила.

 

Не се притеснявайте за него много-много – той свиква бързо. Освен това двамата добре си поделяме домакинската работа и се учим на компромиси. Затова с гордост признавам, че имаме еднакъв брой черни и розови чинии.

До следващия път!

Алекс

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s