10 факта за мен

Миналата седмица търсех идеи за блог постове, тъй като ми се искаше малко да разнообразя съдържанието тук. След като безброй пъти попадах на “Как минава един твой ден?” или “Кой е любимият ти детски спомен?”, си дадох сметка, че макар и My life and chocolate да е част от живота ми вече от няколко години, много рядко използвам своето Интернет пространство, за да говоря за себе си.

Ако сте тук от повечко време, най-вероятно вече знаете неща за мен като например това, че имам по-голям брат, че една от детските ми мечти беше да отида до Англия (миналия май изпълних тази мечта), както и че миналата година завърших университет. Но в общи линии блокирам, когато трябва да говоря за себе си, и затова избягвам да се спирам на повече детайли. Както онзи момент в училище, когато трябва да се представите и изведнъж не сте сигурни и какво ви беше името.

И все пак, дали ще е истински блог без най-блогърската статия на света?

И ето ме тук с 10 факта за мен, които за съжаление ме накараха да осъзная, че далеч не съм толкова интересна персона, за колкото се мислех (удар право в самочувствието). Гледайки ги, осъзнавам, че са твърде разнообазни и хаотични, но пък и аз съм си хаос, така че всичко изглежда окей.

  1. Любимият ми цвят е сивият.
  2. Когато бях малка, на всяка Коледа с брат ми гледахме “Завръщане в бъдещето” (отличен филм).
  3. Зодия “Близнаци” съм и всички винаги са много изненадани от това.
  4. Много обичам тиква във всякакви форми – печена, пай с тиква, мъфини с тиква, сладолед с тиква, кафе с тиква, та дори кремове за ръце и маски за лице с тиква… Всъщност тайната ми мечта е някой ден да си отглеждам сама тикви.
  5. Три от седемте татуировки на Тито са направени по мои рисунки.
  6. Ariana Grande е моят guilty pleasure и противоречи на абсолютно всичко друго, което слушам. И все пак, мога пускам песните й по цял ден всеки ден.
  7. Обожавам да гледам документални филми за историята на Англия. Любимите ми са за Войните на розите.
  8. Преди няколко години изгледах почти всички филми на Леонардо ди Каприо в рамките на 10 дни. Оттогава той е и винаги ще бъде любимият ми актьор. А любимият ми филм с него е “От другата страна”.
  9. Най-новото ми хоби е да отглеждам цветя.
  10. Първото нещо, което се научих да готвя, беше тирамису по една италианска рецепта, която с майка ми превеждахме с общи познания по езици и гугъл преводач. Ако я намеря, трябва да я кача тук, ставаше много вкусно.

 

Съставянето на този списък се оказа много по-трудно, отколкото очаквах. Много се чудех дали да не добавя това, че съм много зле в спортовете, и може би да разкажа някоя училищна история за това, как съм се ударила с въже за скачане по физическо, но ще оставя това за друг път.

И така, пожелавам ви приятна неделя с песните на Ариана Гранде или филмите на Леонардо ди Каприо!

До следващия път!

Алекс

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s