Уикенд извън София и почивка сред природата

Този уикенд с приятели взехме решението да пътуваме. Така за втори път се озовахме в курорта Цигов чарк на брега на язовир Батак.

Времето, природата, приятелите и доброто настроение успяха да създадат спомени. Мястото е уникално с гледката си. Спокойствието и ведрината на местността дават възможност за истинска почивка. Действително, за два дни успях да презаредя и отново да се почувствам пълна с енергия. Понякога една разходка върши чудеса…

Язовирът е изключително красив, но освен близо до него ние се разходихме и в гората, където беше прохладно, свежо и много много зелено. Пролетта разцъфва с пълна сила и ако все още не сте били на някое такова място, време е да го направите, преди летните жеги да ни нападнат. Определено си заслужава.

Като момиче от голям град за мен винаги е интересно да пътувам до такива тихи местенца. Това си е пренасяне в друг свят, който е толкова далеч от проблемите на ежедневието, че те чак изпадат във временна забрава. Времето спира и остават само почивката и добрата компания.

Определено препоръчвам да посетите това или някое друго любимо място. Пролетта тази година е много красива и понякога всичко, което ви трябва, е просто бягство от София за няколко дни.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s