Product Review: OGX шампоан за суха коса с кокосова вода

И преди съм споделяла за проблемите си със сухата коса, на която явно просто й харесва да хвърчи навсякъде. Така че всеки продукт, който помага с хидратацията й заслужава да бъде препоръчан тук.

В продължение на няколко години носех косата си къса, което ми спестяваше много тревоги и грижи по поддържането й. Но след като преди време реших да я пусна по-дълга, за мен стана по-наложително да се справя със задачите по подхранването и хидратирането й.

Този шампоан ми беше препоръчан от колежка (ако четеш, пак много благодаря!) в момент, в който друг много упорито съсипваше краищата на косата ми, правейки я все по-твърда, суха и бухнала. Тъй като тези проблеми се дължат на липса на хидратация, имайки предвид, че не ползвам преси и маши, реших да потърся подходящо решение.

Следователно продукт с кокос беше идеалният отговор. С всяко следващо миене, косата ми ставаше по-мека, блясъкът й се върна, а това, което ме спечели окончателно, е уханието, което се разпростира навсякъде веднага след отваряне на бутилката.

Тъй като много от вас останаха доволни от балсама на Nature Box, който препоръчах в друга статия, вярвам, че и този шампоан ще ви хареса.

Единственото, което остана да спомена е, че го намерих единствено в магазините на DM, така че може да го потърсите там.

До следващия път!

Алекс

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s